Snabb som fan

Är inte helt säker på att keson jag nyss tryckte i mej var frisk. Normalt att ösa in halva burken innan man tänker att "vafan, denna smakade faktiskt lite unket.." En gång hade jag o Josse köpt varsitt snitt. Ni vet sånadär trekantiga mackor. Josse tog skinka, jag tog tonfisk. Jag åt upp mitt först. Tryckte in det i käften, svalde och rapade. Detta tog cirka, vad ska vi säga, tio sekunder? När Josse sen skulle ta sitt skinksnitt, då fanns det inte kvar. Det hade jag ätit upp. Och jag gillar inte skinka, det var liksom därför jag valde tonfisk. Men ett sånt matvrak är jag alltså, att jag hinner inte ens tänka vad det är jag trycker i mej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0