Jobb

Idag jobbar jag 12-16. Drömpass, får man ju säga. Imorgonbitti är det dags att gå på ett dygnspass, men sen är jag ledig i helgen. Fint!


Jag fick ett ryck

Och började städa badrummet såhär mitt i sena kvällen. Jag tycker att det är rogivande, faktiskt. Att putsa och torka och sortera smågrejor i skåpen, i min egen takt. Ska snart gå in och lägga mig i en renbäddad säng. Finns det nåt ljuvligare? (Skulle vara att smaska i sig en ölkorv och dricka ett glas cola isåfall. Men det har jag hunnit med det också!) Har varit en skön kväll, jag kommer att sova gott inatt. Hoppas ni gör detsamma. Peace love and understanding <3


Lego

Stora ungen ville spela spel med pappa (ja, vi har faktiskt RIKTIGA spel) så jag och lillungen lämnade dom ifred och gick in på rummet och lekte med lego. Ganska kul med lego minsjäl! Jag är annars ganska (mycket) dålig på att sitta ner och leka med barnen, alltså verkligen leka.


Kikki D 4 life!

Den absolut enda låt Felicia för tillfället vill höra är Papaya coconut med Kikki Danielsson. Ljuger inte när jag säger att vi häromdan, i bilen, lyssnade på den 7 gånger på raken. Men det svänger, det måste jag erkänna!

"En papaya coconut och en plats i sooolen.."


Några timmar till..

.. närmare bestämt 10 timmar, sen ska jag hem och snusa på mina små ungar. Finns inget bättre än att komma hem från jobb och mötas av dom!


Mina små F

Felicia och Fideli


Man ska ha husvagn..

I lördags åkte vi ut i skogen, där Dennis kusin bor. Där står vår nyinköpta husvagn (en gammal jäkel från 1982, retro is the shit!) Jajaja, det känns väl lite FÖR vuxet att köpa husvagn men har man gått och gift sig kan man ju lika bra överdriva och skaffa ett hus på hjul också! Dessutom var det ett riktigt fynd. Och jag lovar att vi inte ska ha likadana träningsställ, där går gränsen.
När vi packade in grejor i bilen för att köra dit, garvade vi och nynnade på musiken till Sunes sommar. Känner oss lite som familjen Andersson, förutom att Dennis är snyggare än Rudolf.


Ja!

Nu är jag gift! Den 13 juli stod vi i vår vackra kyrka och sa ja till varandra. Mäktig känsla. Jag älskar denna karl mer och mer för varje dag som går!


RSS 2.0